Radyo Tiyatrosu
Radyo Tiyatrosu

Elveda Güzel Vatanım - 21.Bölüm

Radyo Tiyatrosu

🎭 #ElvedaGüzelVatanım
Hakikat mi, iktidar mı?
Bir gizli teşkilatın ortaya çıkarılması, İttihat ve Terakki için siyasi bir fırsata dönüşüyor. Şehsuvar Sami ise inandığı ideallerle kullanılan yöntemler arasındaki çelişkiyi sorguluyor. Hürriyet ve adalet adına hakikati değiştirmek mümkün mü?
#RadyoTiyatrosu 🎙️
Ahmet Ümit’in aynı adlı romanından uyarlanan Elveda Güzel Vatanım 21. bölümüyle aynı saatte; cumartesi 11.30, pazar 19.30'da NTVRadyo'da.

NEDEN RADYO TİYATROSU?
Ahmet Ümit’in televizyon dizisi ve sinema filmine konu olan romanları, “Radyo Tiyatrosu” formatıyla NTVRadyo'da. "Şeytan Ayrıntıda Gizlidir", “Beyoğlu’nun En Güzel Abisi”, "Agatha’nın Anahtarı" gibi Ahmet Ümit’in pek çok hikayesinden sonra, "İstanbul Hatırası", "Kavim", "Kırlangıç Çığlığı", "Sultanı Öldürmek", "Aşkımız Eski Bir Roman", "Sis ve Gece", "Kayıp Tanrılar Ülkesi"... Şu anda son romanı "Yırtıcı Kuşlar Zamanı" devam ediyor. Radyo Tiyatrosu cumartesi 11.30, pazar 19.30'da NTVRadyo'da. Kaçıranlar ve tekrar dinlemek isteyenler için Radyo Tiyatrosu'nda yayımlanan tüm oyunlar ntvradyo.com.tr adresinde ve podcast platformlarında.

@baskomsernevzat #RadyoTiyatrosu #ElvedaGüzelVatanım #AhmetÜmit #BuketKubilay #SesliTiyatro #RadyoOyunu #Podcast #NTVRadyo