Acı, Tatlı, Mayhoş
Acı, Tatlı, Mayhoş

Sakızın peşinde

Acı, Tatlı, Mayhoş

#AcıTatlıMayhoş🍬🍭
Aylin Öney Tan, sakızlı lezzetlerin kaybolan aromalarını ve ustaların geri dönüş hikâyesini anlatıyor.
Sakızlı lokumun gerçek tadı neden eskisi gibi değil? Sakızlı akide şekerini şeklinden nasıl tanırız?
📚👩‍🍳
Galapagos’tan İtalya’ya, dünyanın dört bir yanından şeflerin peşine düştüğü tatları keşfedin. Bir tutam tarih biraz da tarif
...

🍝 Neden Acı Tatlı Mayhoş?
Yemeği tüm yönleriyle, farklı coğrafya ve tarihlerde farklı pişirme ve sunuş biçimlerini, hikayeleriyle dinlemeyi istiyoruz. Çünkü hem ağzımızın tadını biliyor, hem de sofrada anlatacak hikayelerimiz olmasını seviyoruz.
Programın tüm bölümleri ntvradyo.com.tr adresinde, ayrıca Spotify, Apple, Google, Soundcloud #podcast kayıtlarında. İstediğimiz zaman istediğimiz yerde dinleyebilmek için.

#yemekkültürü #yemektarihi #acıtatlımayhoş #mutfakhikayeleri #dünyadantarifler #aylinöneytan #yemek #mutfak #mutfaktüyoları #bilim #yemekbilimi #yemekkongreleri #evekonomisi #yemekbilim #mahlep #damlasakızı #bilimveyemekkongresi