Çerezler, içeriği ve reklamları kişiselleştirmek, sosyal medya özellikleri sağlamak ve trafiğimizi analiz etmek için kullanılmaktadır. “Kabul Et” seçeneği ile tüm çerezleri kabul edebilirsiniz veya “Çerez Ayarları” seçeneği ile ayarları düzenleyebilirsiniz.Çerez Politikası

Acı, Tatlı, Mayhoş
Acı, Tatlı, Mayhoş

Narenciye günleri

Acı, Tatlı, Mayhoş

İspanya’daki kabuğuyla yenilebilen küçük mandalinadan Anadolu’daki narenciyeye...
Antalya’da çeltik deneme tarlası olarak başlayan, sonra sırasıyla Sıcak İklimler Zirai Deneme İstasyonu, Narenciye İstasyonu, bugün de Batı Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü’ne...
Rize’nin, Seferihisar’ın mandalinasına...
Bu hafta Aylin Öney Tan’dan narenciye dinleyeceğiz. Bir tutam tarih, biraz da tarif