Çerezler, içeriği ve reklamları kişiselleştirmek, sosyal medya özellikleri sağlamak ve trafiğimizi analiz etmek için kullanılmaktadır. “Kabul Et” seçeneği ile tüm çerezleri kabul edebilirsiniz veya “Çerez Ayarları” seçeneği ile ayarları düzenleyebilirsiniz.Çerez Politikası

Acı, Tatlı, Mayhoş
Acı, Tatlı, Mayhoş

KURU YEMİŞLER, BAHARATLAR, TARİFLER

Acı, Tatlı, Mayhoş

İncir uyutması, özel kekler, çayın öyküsü, İzmir’den California’ya: Calimyrna, kıymalı turta...
Aylin Öney Tan, Yerli Malı Haftası nedeniyle Anadolu topraklarından dünyaya yayılan meyve, kuru yemiş, baharatları anlattı, tarifler verdi.
Hafta boyunca yayınlanan 5 bölüm, hepsini bir arada dinlemek isteyenler için burada. İyi dinlemeler.