Çerezler, içeriği ve reklamları kişiselleştirmek, sosyal medya özellikleri sağlamak ve trafiğimizi analiz etmek için kullanılmaktadır. “Kabul Et” seçeneği ile tüm çerezleri kabul edebilirsiniz veya “Çerez Ayarları” seçeneği ile ayarları düzenleyebilirsiniz.Çerez Politikası

Acı, Tatlı, Mayhoş
Acı, Tatlı, Mayhoş

Lübnan'dan toum tarifi

Acı, Tatlı, Mayhoş

Aylin Öney Tan ile bu kez rotamız Lübnan mutfağı. Bol sarımsaklı, yumurtasız ama mayonezi andıran bir sosu öğreniyoruz: Toum. Arapça'da “sarımsak” anlamına gelen bu klasik karışım, sadece sarımsak, tuz, yağ ve limon suyuyla hazırlanıyor. Basit ama etkili. Bir tutam tarih biraz da tarif