Acı, Tatlı, Mayhoş
Acı, Tatlı, Mayhoş

Karpuzun izinde

Acı, Tatlı, Mayhoş

#AcıTatlıMayhoş 🍉
Karpuzun yolculuğu Afrika’da başlıyor. Tadı ilk başta acı ama sonra Sudan'ın Kordofan bölgesindeki bir kapuzun bütün tatlı karpuzların atası olduğu söyleniyor. Zamanla Amerika’da özgürlüğün, Japonya’da formun, Ukrayna’da direnişin simgesi olmuş. Aylin Öney Tan karpuzun dünya yolculuğunu anlatıyor.

...

🍝 Neden Acı Tatlı Mayhoş?

Yemeği tüm yönleriyle, farklı coğrafya ve tarihlerde farklı pişirme ve sunuş biçimlerini, hikayeleriyle dinlemeyi istiyoruz. Çünkü hem ağzımızın tadını biliyor, hem de sofrada anlatacak hikayelerimiz olmasını seviyoruz.

Programın tüm bölümleri ntvradyo.com.tr adresinde, ayrıca Spotify, Apple, Google, Soundcloud #podcast kayıtlarında. İstediğimiz zaman istediğimiz yerde dinleyebilmek için.