Çerezler, içeriği ve reklamları kişiselleştirmek, sosyal medya özellikleri sağlamak ve trafiğimizi analiz etmek için kullanılmaktadır. “Kabul Et” seçeneği ile tüm çerezleri kabul edebilirsiniz veya “Çerez Ayarları” seçeneği ile ayarları düzenleyebilirsiniz.Çerez Politikası

Acı, Tatlı, Mayhoş
Acı, Tatlı, Mayhoş

Paskalya kültürü

Acı, Tatlı, Mayhoş

Büyük perhizden hemen sonra yeniden doğumun simgesi rengarenk yumurtalar bir bayramı müjdeler.

Aylin Öney Tan hafta boyunca yeniliğin, dirilişin ve umudun bayramı Paskalya'yı anlatacak. Tarifler paylaşırken bayramın tarihini de anlatacak. Doğanın bereketi geliyor, sakızlı mahlepli İstanbul usulü paskalya çöreğinin kokusu yayılıyor.

İyi dinlemeler.