Çerezler, içeriği ve reklamları kişiselleştirmek, sosyal medya özellikleri sağlamak ve trafiğimizi analiz etmek için kullanılmaktadır. “Kabul Et” seçeneği ile tüm çerezleri kabul edebilirsiniz veya “Çerez Ayarları” seçeneği ile ayarları düzenleyebilirsiniz.Çerez Politikası

Acı, Tatlı, Mayhoş
Acı, Tatlı, Mayhoş

Kutlama ve pasta zamanı

Acı, Tatlı, Mayhoş

Bu hafta “Acı, Tatlı, Mayhoş” yayınının 100. haftası. Kutlama haftası için, kutlama lezzeti düğün pastalarını seçtim. Malum iki bayram arası düğün olmaz denir, bayramı geride bıraktık, ayrıca Anadolu’da hasat kalkınca düğün yapılır, açık hava düğünlerinin neşesi başka olur, o yüzden şimdi tam düğün zamanı. O zaman konumuz da düğün pastaları.

Aylin Öney Tan’la Acı Tatlı Mayhoş.
İyi dinlemeler