Çeşit Çeşit Spor

Çeşit Çeşit Spor
Çeşit Çeşit Spor
Ayhan Aktaş
Ayhan Aktaş

Çeşit Çeşit Spor

Bu nasıl spor? Nasıl oynanıyor?

Lacrosse, jujitsu, futins, kraw maga, bocce... Kızılderililerin kendi aralarındaki savaş oyunundan çıkan spor da var, Harry Potter ve arkadaşlarının oyunu da. Fanatik taraftarları olanlar da var, bazı ülkelerde adı bile bilinmeyenler de... Çeşit çeşit spor! Peki biz de oynayabilir miyiz?

Eski çağlardan bugüne çeşit çeşit spor var.
Kimi zamanla geliştirildi, değişti, kuralları kondu ve bugün olimpik spor dalı.
Kimi henüz olimpik değil ama, bazı ülkelerde çok popüler.
Kızılderililerin kendi aralarındaki savaş oyunundan çıkan spor da var, Harry Potter ve arkadaşlarının oyunu da.
Mesela dünyada kadın ve erkeğin aynı takımda olduğu tek takım sporunun #korfbol olduğunu biliyor muydunuz? 
Ya 13. yüzyıldan bu yana yarışları yapılan spor dalının yürüyüş olduğunu?
Hezârfen Ahmed Çelebi'nin uçuşundan bugüne farklı onlarca farklı havacılık sporu var mesela. Helikopterden türeyen #heliski ya da #gyrcopter gibi.
Dağ koşusundan kayakla koşuya, Lacrosse, jujitsu, futins, kraw maga, bocce...

Bazılarının adını bile duymadık.
Ama onlar bazı ülkelerde fanatik taraftarı olan, çılgınca oynanan sporlar.

Çeşit Çeşit Spor işte.

Peki nasıl oynanıyor? Biz de oynayabilir miyiz? Nasıl başlanıyor?

Ayhan Aktaş bilmediğimiz sporları, bilenlere anlattırıyor. Programın prodüktörü Umut Şatıroğlu. NTVRadyo'da dinleyin.

Podcast

Çeşit Çeşit Spor
Çeşit Çeşit Spor

Pickleball...
Tam türkçe karşılığı "turşu topu"..
Nasıl oynanıyor?
Nereden çıktı?
Turşuyla ne ilgisi var?
Pickleball sporcusu ve eğitmeni Fatih Dervent, NTVRadyo'da anlattı.

Çeşit Çeşit Spor

Padel, bir raket sporu. Cam duvarla çevrili özel bir sahada oynanıyor. Yarım asır önce Meksika’da ortaya çıkan takım sporunu, Padel İstanbul Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu üyesi ve sporcusu Şöhret Pakiş NTVRadyo dinleyicileri için anlattı. (12 Mayıs 2022)

Çeşit Çeşit Spor

Yüksek Dağ Koşusu atletizm, dağcılık ve patika koşusunun bir arada yapıldığı bir spor branşı. Dağın hem üst hem alt kısımlarında yapılan bu sporu, yüksek dağ koşusu antrenörü Sedat Serçe NTVRadyo dinleyicileri için anlattı.

Çeşit Çeşit Spor

Buz tırmanışı nedir?
Nasıl yapılır?

Dağcılık Federasyonu Başkanı Ersan Başar anlatıyor.
İyi dinlemeler.

Çeşit Çeşit Spor

Kros nasıl bir spor? Nasıl yapılır?
Milli Kros sporcusu Emine Hatun Tuna anlatıyor.
İyi dinlemeler.

Çeşit Çeşit Spor

Dağ sporu nedir? Nasıl yapılır?
Milli sporcu Yasemin Can Aslan anlatıyor.
İyi dinlemeler.

Çeşit Çeşit Spor

Sepak Takraw voleybolun ayakla oynanma şekli. Kendine özel akrobatiik hareketleri ve kuralları olan bu uzak doğu sporunu Yiğit Can Buldak anlatıyor.

Çeşit Çeşit Spor

Slackline, iki sabit nokta arasında gerilmiş ip üstünde denge kurmaya dayalı bir spor...
Birçok alt disiplini olan, ayrıca kayak, basketbol gibi farklı sporlarla ilgilenen sporcular için ileri seviye denge antrenmanı sağlayan bir spor dalı..
Slackline sporcusu Nuri Kayserilioğlu, NTVRadyo dinleyicileri için anlattı.

Çeşit Çeşit Spor

Espor Nasıl oynanıyor? Kuralları ne? Başlamak için ne gerekiyor? Red Games Türkiye Direktörü Erdinç İyikul  NTVRadyo’da anlattı. ÇEŞİT ÇEŞİT SPOR Eski çağlardan bugüne çeşit çeşit spor var. Kimi zamanla geliştirildi, değişti, kuralları kondu ve bugün olimpik spor dalı. Kimi henüz olimpik değil ama, bazı ülkelerde çok popüler. Kızılderililerin kendi aralarındaki savaş oyunundan çıkan spor da var, Harry Potter ve arkadaşlarının oyunu da. Mesela dünyada kadın ve erkeğin aynı takımda olduğu tek takım sporunun #korfbol olduğunu biliyor muydunuz? #Yürüyüş 13. yüzyıldan bu yana yarışları yapılan spor dalı. Hezârfen Ahmed Çelebi'nin uçuşundan bugüne farklı onlarca farklı havacılık sporu var. Helikopterden türeyen #heliski ya da #gyrcopter mesela. Dağ koşusundan kayakla koşuya, Lacrosse, jujitsu, futins, kraw maga, bocce... Fanatik taraftarları olan ya da bazı ülkelerde adı bile bilinmeyen sporlar... Nasıl oynanıyor? Ne gerekiyor? Nasıl başlayalım? Bilenler, oynayanlar NTVRadyo’da anlatıyor.

Çeşit Çeşit Spor

Heliski Nasıl oynanıyor? Kuralları ne? Başlamak için ne gerekiyor? Doğa sporcusu Orkun Olgar NTVRadyo’da anlattı. ÇEŞİT ÇEŞİT SPOR Eski çağlardan bugüne çeşit çeşit spor var. Kimi zamanla geliştirildi, değişti, kuralları kondu ve bugün olimpik spor dalı. Kimi henüz olimpik değil ama, bazı ülkelerde çok popüler. Kızılderililerin kendi aralarındaki savaş oyunundan çıkan spor da var, Harry Potter ve arkadaşlarının oyunu da. Mesela dünyada kadın ve erkeğin aynı takımda olduğu tek takım sporunun #korfbol olduğunu biliyor muydunuz? #Yürüyüş 13. yüzyıldan bu yana yarışları yapılan spor dalı. Hezârfen Ahmed Çelebi'nin uçuşundan bugüne farklı onlarca farklı havacılık sporu var. Helikopterden türeyen #heliski ya da #gyrcopter mesela. Dağ koşusundan kayakla koşuya, Lacrosse, jujitsu, futins, kraw maga, bocce... Fanatik taraftarları olan ya da bazı ülkelerde adı bile bilinmeyen sporlar... Nasıl oynanıyor? Ne gerekiyor? Nasıl başlayalım? Bilenler, oynayanlar NTVRadyo’da anlatıyor.

Çeşit Çeşit Spor

Futins Nasıl oynanıyor? Kuralları ne? Başlamak için ne gerekiyor? Futins sporcusu ve antrenörü Hasan Adanur NTVRadyo’da anlattı. ÇEŞİT ÇEŞİT SPOR Eski çağlardan bugüne çeşit çeşit spor var. Kimi zamanla geliştirildi, değişti, kuralları kondu ve bugün olimpik spor dalı. Kimi henüz olimpik değil ama, bazı ülkelerde çok popüler. Kızılderililerin kendi aralarındaki savaş oyunundan çıkan spor da var, Harry Potter ve arkadaşlarının oyunu da. Mesela dünyada kadın ve erkeğin aynı takımda olduğu tek takım sporunun #korfbol olduğunu biliyor muydunuz? #Yürüyüş 13. yüzyıldan bu yana yarışları yapılan spor dalı. Hezârfen Ahmed Çelebi'nin uçuşundan bugüne farklı onlarca farklı havacılık sporu var. Helikopterden türeyen #heliski ya da #gyrcopter mesela. Dağ koşusundan kayakla koşuya, Lacrosse, jujitsu, futins, kraw maga, bocce... Fanatik taraftarları olan ya da bazı ülkelerde adı bile bilinmeyen sporlar... Nasıl oynanıyor? Ne gerekiyor? Nasıl başlayalım? Bilenler, oynayanlar NTVRadyo’da anlatıyor.

Çeşit Çeşit Spor

Wingsuit Nasıl oynanıyor? Kuralları ne? Başlamak için ne gerekiyor? Wingsuit pilotu Mesut Turan NTVRadyo’da anlattı. ÇEŞİT ÇEŞİT SPOR Eski çağlardan bugüne çeşit çeşit spor var. Kimi zamanla geliştirildi, değişti, kuralları kondu ve bugün olimpik spor dalı. Kimi henüz olimpik değil ama, bazı ülkelerde çok popüler. Kızılderililerin kendi aralarındaki savaş oyunundan çıkan spor da var, Harry Potter ve arkadaşlarının oyunu da. Mesela dünyada kadın ve erkeğin aynı takımda olduğu tek takım sporunun #korfbol olduğunu biliyor muydunuz? #Yürüyüş 13. yüzyıldan bu yana yarışları yapılan spor dalı. Hezârfen Ahmed Çelebi'nin uçuşundan bugüne farklı onlarca farklı havacılık sporu var. Helikopterden türeyen #heliski ya da #gyrcopter mesela. Dağ koşusundan kayakla koşuya, Lacrosse, jujitsu, futins, kraw maga, bocce... Fanatik taraftarları olan ya da bazı ülkelerde adı bile bilinmeyen sporlar... Nasıl oynanıyor? Ne gerekiyor? Nasıl başlayalım? Bilenler, oynayanlar NTVRadyo’da anlatıyor.

Çeşit Çeşit Spor

Bedensel Engelliler Atletizm Nasıl oynanıyor? Kuralları ne? Başlamak için ne gerekiyor? Atletizm branş başkanı Ahmet ŞimşerNTVRadyo’da anlattı. ÇEŞİT ÇEŞİT SPOR Eski çağlardan bugüne çeşit çeşit spor var. Kimi zamanla geliştirildi, değişti, kuralları kondu ve bugün olimpik spor dalı. Kimi henüz olimpik değil ama, bazı ülkelerde çok popüler. Kızılderililerin kendi aralarındaki savaş oyunundan çıkan spor da var, Harry Potter ve arkadaşlarının oyunu da. Mesela dünyada kadın ve erkeğin aynı takımda olduğu tek takım sporunun #korfbol olduğunu biliyor muydunuz? #Yürüyüş 13. yüzyıldan bu yana yarışları yapılan spor dalı. Hezârfen Ahmed Çelebi'nin uçuşundan bugüne farklı onlarca farklı havacılık sporu var. Helikopterden türeyen #heliski ya da #gyrcopter mesela. Dağ koşusundan kayakla koşuya, Lacrosse, jujitsu, futins, kraw maga, bocce... Fanatik taraftarları olan ya da bazı ülkelerde adı bile bilinmeyen sporlar... Nasıl oynanıyor? Ne gerekiyor? Nasıl başlayalım? Bilenler, oynayanlar NTVRadyo’da anlatıyor.

Çeşit Çeşit Spor

Bowls Nasıl oynanıyor? Kuralları ne? Başlamak için ne gerekiyor? Milli sporcu Özkan Akar NTVRadyo’da anlattı. ÇEŞİT ÇEŞİT SPOR Eski çağlardan bugüne çeşit çeşit spor var. Kimi zamanla geliştirildi, değişti, kuralları kondu ve bugün olimpik spor dalı. Kimi henüz olimpik değil ama, bazı ülkelerde çok popüler. Kızılderililerin kendi aralarındaki savaş oyunundan çıkan spor da var, Harry Potter ve arkadaşlarının oyunu da. Mesela dünyada kadın ve erkeğin aynı takımda olduğu tek takım sporunun #korfbol olduğunu biliyor muydunuz? #Yürüyüş 13. yüzyıldan bu yana yarışları yapılan spor dalı. Hezârfen Ahmed Çelebi'nin uçuşundan bugüne farklı onlarca farklı havacılık sporu var. Helikopterden türeyen #heliski ya da #gyrcopter mesela. Dağ koşusundan kayakla koşuya, Lacrosse, jujitsu, futins, kraw maga, bocce... Fanatik taraftarları olan ya da bazı ülkelerde adı bile bilinmeyen sporlar... Nasıl oynanıyor? Ne gerekiyor? Nasıl başlayalım? Bilenler, oynayanlar NTVRadyo’da anlatıyor.

Çeşit Çeşit Spor

Oturarak Voleybol Nasıl oynanıyor? Kuralları ne? Başlamak için ne gerekiyor? Milli takım antrenörü Yusuf Kenan Kök NTVRadyo’da anlattı. ÇEŞİT ÇEŞİT SPOR Eski çağlardan bugüne çeşit çeşit spor var. Kimi zamanla geliştirildi, değişti, kuralları kondu ve bugün olimpik spor dalı. Kimi henüz olimpik değil ama, bazı ülkelerde çok popüler. Kızılderililerin kendi aralarındaki savaş oyunundan çıkan spor da var, Harry Potter ve arkadaşlarının oyunu da. Mesela dünyada kadın ve erkeğin aynı takımda olduğu tek takım sporunun #korfbol olduğunu biliyor muydunuz? #Yürüyüş 13. yüzyıldan bu yana yarışları yapılan spor dalı. Hezârfen Ahmed Çelebi'nin uçuşundan bugüne farklı onlarca farklı havacılık sporu var. Helikopterden türeyen #heliski ya da #gyrcopter mesela. Dağ koşusundan kayakla koşuya, Lacrosse, jujitsu, futins, kraw maga, bocce... Fanatik taraftarları olan ya da bazı ülkelerde adı bile bilinmeyen sporlar... Nasıl oynanıyor? Ne gerekiyor? Nasıl başlayalım? Bilenler, oynayanlar NTVRadyo’da anlatıyor.

Çeşit Çeşit Spor

Muggle Quidditch Nasıl oynanıyor? Kuralları ne? Başlamak için ne gerekiyor? Muggle Quidditch sporcusu Fuat Cemiloğlu NTVRadyo’da anlattı. ÇEŞİT ÇEŞİT SPOR Eski çağlardan bugüne çeşit çeşit spor var. Kimi zamanla geliştirildi, değişti, kuralları kondu ve bugün olimpik spor dalı. Kimi henüz olimpik değil ama, bazı ülkelerde çok popüler. Kızılderililerin kendi aralarındaki savaş oyunundan çıkan spor da var, Harry Potter ve arkadaşlarının oyunu da. Mesela dünyada kadın ve erkeğin aynı takımda olduğu tek takım sporunun #korfbol olduğunu biliyor muydunuz? #Yürüyüş 13. yüzyıldan bu yana yarışları yapılan spor dalı. Hezârfen Ahmed Çelebi'nin uçuşundan bugüne farklı onlarca farklı havacılık sporu var. Helikopterden türeyen #heliski ya da #gyrcopter mesela. Dağ koşusundan kayakla koşuya, Lacrosse, jujitsu, futins, kraw maga, bocce... Fanatik taraftarları olan ya da bazı ülkelerde adı bile bilinmeyen sporlar... Nasıl oynanıyor? Ne gerekiyor? Nasıl başlayalım? Bilenler, oynayanlar NTVRadyo’da anlatıyor.

Çeşit Çeşit Spor

Krav Maga Nasıl oynanıyor? Kuralları ne? Başlamak için ne gerekiyor? Krav Maga sporcusu Onur Kamil Solak NTVRadyo’da anlattı. ÇEŞİT ÇEŞİT SPOR Eski çağlardan bugüne çeşit çeşit spor var. Kimi zamanla geliştirildi, değişti, kuralları kondu ve bugün olimpik spor dalı. Kimi henüz olimpik değil ama, bazı ülkelerde çok popüler. Kızılderililerin kendi aralarındaki savaş oyunundan çıkan spor da var, Harry Potter ve arkadaşlarının oyunu da. Mesela dünyada kadın ve erkeğin aynı takımda olduğu tek takım sporunun #korfbol olduğunu biliyor muydunuz? #Yürüyüş 13. yüzyıldan bu yana yarışları yapılan spor dalı. Hezârfen Ahmed Çelebi'nin uçuşundan bugüne farklı onlarca farklı havacılık sporu var. Helikopterden türeyen #heliski ya da #gyrcopter mesela. Dağ koşusundan kayakla koşuya, Lacrosse, jujitsu, futins, kraw maga, bocce... Fanatik taraftarları olan ya da bazı ülkelerde adı bile bilinmeyen sporlar... Nasıl oynanıyor? Ne gerekiyor? Nasıl başlayalım? Bilenler, oynayanlar NTVRadyo’da anlatıyor.

Çeşit Çeşit Spor

Wushu Nasıl oynanıyor? Kuralları ne? Başlamak için ne gerekiyor? Wushu federasyonu başkanı Abdurrahim Akyüz NTVRadyo’da anlattı. ÇEŞİT ÇEŞİT SPOR Eski çağlardan bugüne çeşit çeşit spor var. Kimi zamanla geliştirildi, değişti, kuralları kondu ve bugün olimpik spor dalı. Kimi henüz olimpik değil ama, bazı ülkelerde çok popüler. Kızılderililerin kendi aralarındaki savaş oyunundan çıkan spor da var, Harry Potter ve arkadaşlarının oyunu da. Mesela dünyada kadın ve erkeğin aynı takımda olduğu tek takım sporunun #korfbol olduğunu biliyor muydunuz? #Yürüyüş 13. yüzyıldan bu yana yarışları yapılan spor dalı. Hezârfen Ahmed Çelebi'nin uçuşundan bugüne farklı onlarca farklı havacılık sporu var. Helikopterden türeyen #heliski ya da #gyrcopter mesela. Dağ koşusundan kayakla koşuya, Lacrosse, jujitsu, futins, kraw maga, bocce... Fanatik taraftarları olan ya da bazı ülkelerde adı bile bilinmeyen sporlar... Nasıl oynanıyor? Ne gerekiyor? Nasıl başlayalım? Bilenler, oynayanlar NTVRadyo’da anlatıyor.

Çeşit Çeşit Spor

Ultimate Frisbee Nasıl oynanıyor? Kuralları ne? Başlamak için ne gerekiyor? Ultimate Frisbee oyuncusu Özge Kızıltan NTVRadyo’da anlattı. ÇEŞİT ÇEŞİT SPOR Eski çağlardan bugüne çeşit çeşit spor var. Kimi zamanla geliştirildi, değişti, kuralları kondu ve bugün olimpik spor dalı. Kimi henüz olimpik değil ama, bazı ülkelerde çok popüler. Kızılderililerin kendi aralarındaki savaş oyunundan çıkan spor da var, Harry Potter ve arkadaşlarının oyunu da. Mesela dünyada kadın ve erkeğin aynı takımda olduğu tek takım sporunun #korfbol olduğunu biliyor muydunuz? #Yürüyüş 13. yüzyıldan bu yana yarışları yapılan spor dalı. Hezârfen Ahmed Çelebi'nin uçuşundan bugüne farklı onlarca farklı havacılık sporu var. Helikopterden türeyen #heliski ya da #gyrcopter mesela. Dağ koşusundan kayakla koşuya, Lacrosse, jujitsu, futins, kraw maga, bocce... Fanatik taraftarları olan ya da bazı ülkelerde adı bile bilinmeyen sporlar... Nasıl oynanıyor? Ne gerekiyor? Nasıl başlayalım? Bilenler, oynayanlar NTVRadyo’da anlatıyor.

Çeşit Çeşit Spor

Oryantirink Nasıl oynanıyor? Kuralları ne? Başlamak için ne gerekiyor? Oryantirink sporcusu Alen Gavar NTVRadyo’da anlattı. ÇEŞİT ÇEŞİT SPOR Eski çağlardan bugüne çeşit çeşit spor var. Kimi zamanla geliştirildi, değişti, kuralları kondu ve bugün olimpik spor dalı. Kimi henüz olimpik değil ama, bazı ülkelerde çok popüler. Kızılderililerin kendi aralarındaki savaş oyunundan çıkan spor da var, Harry Potter ve arkadaşlarının oyunu da. Mesela dünyada kadın ve erkeğin aynı takımda olduğu tek takım sporunun #korfbol olduğunu biliyor muydunuz? #Yürüyüş 13. yüzyıldan bu yana yarışları yapılan spor dalı. Hezârfen Ahmed Çelebi'nin uçuşundan bugüne farklı onlarca farklı havacılık sporu var. Helikopterden türeyen #heliski ya da #gyrcopter mesela. Dağ koşusundan kayakla koşuya, Lacrosse, jujitsu, futins, kraw maga, bocce... Fanatik taraftarları olan ya da bazı ülkelerde adı bile bilinmeyen sporlar... Nasıl oynanıyor? Ne gerekiyor? Nasıl başlayalım? Bilenler, oynayanlar NTVRadyo’da anlatıyor.

Çeşit Çeşit Spor

Squash Nasıl oynanıyor? Kuralları ne? Başlamak için ne gerekiyor? Squash antrenörü Emre Şenkal NTVRadyo’da anlattı. ÇEŞİT ÇEŞİT SPOR Eski çağlardan bugüne çeşit çeşit spor var. Kimi zamanla geliştirildi, değişti, kuralları kondu ve bugün olimpik spor dalı. Kimi henüz olimpik değil ama, bazı ülkelerde çok popüler. Kızılderililerin kendi aralarındaki savaş oyunundan çıkan spor da var, Harry Potter ve arkadaşlarının oyunu da. Mesela dünyada kadın ve erkeğin aynı takımda olduğu tek takım sporunun #korfbol olduğunu biliyor muydunuz? #Yürüyüş 13. yüzyıldan bu yana yarışları yapılan spor dalı. Hezârfen Ahmed Çelebi'nin uçuşundan bugüne farklı onlarca farklı havacılık sporu var. Helikopterden türeyen #heliski ya da #gyrcopter mesela. Dağ koşusundan kayakla koşuya, Lacrosse, jujitsu, futins, kraw maga, bocce... Fanatik taraftarları olan ya da bazı ülkelerde adı bile bilinmeyen sporlar... Nasıl oynanıyor? Ne gerekiyor? Nasıl başlayalım? Bilenler, oynayanlar NTVRadyo’da anlatıyor.

Çeşit Çeşit Spor

Muay Thai Nasıl oynanıyor? Kuralları ne? Başlamak için ne gerekiyor? Muay Thai antrenörü Yılmaz Çelen NTVRadyo’da anlattı. ÇEŞİT ÇEŞİT SPOR Eski çağlardan bugüne çeşit çeşit spor var. Kimi zamanla geliştirildi, değişti, kuralları kondu ve bugün olimpik spor dalı. Kimi henüz olimpik değil ama, bazı ülkelerde çok popüler. Kızılderililerin kendi aralarındaki savaş oyunundan çıkan spor da var, Harry Potter ve arkadaşlarının oyunu da. Mesela dünyada kadın ve erkeğin aynı takımda olduğu tek takım sporunun #korfbol olduğunu biliyor muydunuz? #Yürüyüş 13. yüzyıldan bu yana yarışları yapılan spor dalı. Hezârfen Ahmed Çelebi'nin uçuşundan bugüne farklı onlarca farklı havacılık sporu var. Helikopterden türeyen #heliski ya da #gyrcopter mesela. Dağ koşusundan kayakla koşuya, Lacrosse, jujitsu, futins, kraw maga, bocce... Fanatik taraftarları olan ya da bazı ülkelerde adı bile bilinmeyen sporlar... Nasıl oynanıyor? Ne gerekiyor? Nasıl başlayalım? Bilenler, oynayanlar NTVRadyo’da anlatıyor.

Çeşit Çeşit Spor

Lacrosse Nasıl oynanıyor? Kuralları ne? Başlamak için ne gerekiyor? Lacrose milli takım oyuncusu Ozan Can Sarıbaş NTVRadyo’da anlattı. ÇEŞİT ÇEŞİT SPOR Eski çağlardan bugüne çeşit çeşit spor var. Kimi zamanla geliştirildi, değişti, kuralları kondu ve bugün olimpik spor dalı. Kimi henüz olimpik değil ama, bazı ülkelerde çok popüler. Kızılderililerin kendi aralarındaki savaş oyunundan çıkan spor da var, Harry Potter ve arkadaşlarının oyunu da. Mesela dünyada kadın ve erkeğin aynı takımda olduğu tek takım sporunun #korfbol olduğunu biliyor muydunuz? #Yürüyüş 13. yüzyıldan bu yana yarışları yapılan spor dalı. Hezârfen Ahmed Çelebi'nin uçuşundan bugüne farklı onlarca farklı havacılık sporu var. Helikopterden türeyen #heliski ya da #gyrcopter mesela. Dağ koşusundan kayakla koşuya, Lacrosse, jujitsu, futins, kraw maga, bocce... Fanatik taraftarları olan ya da bazı ülkelerde adı bile bilinmeyen sporlar... Nasıl oynanıyor? Ne gerekiyor? Nasıl başlayalım? Bilenler, oynayanlar NTVRadyo’da anlatıyor.